top of page

Cum să câștigi la cazinou online: sfaturi pentru jocuri păcănele

Pentru că milioane de români practică în mod regulat jocuri păcănele, ne-am gândit să stăm de vorbă cu echipa specialiștilor din cadrul comunității pariorilor din România pentru a colecta cele mai bune sfaturi vizavi de sporirea șanselor de câștig la jocurile video slots sau sloturi.

În primul rând, trebuie să fii conștient de faptul că sala de jocuri sau cazinoul online va avea întotdeauna un avantaj matematic în fața jucătorilor. Jocurile de păcănele nu au în spate cine știe ce secret. Sistemul din spatele aparatului are funcția de a balansa încasările și plățile pe termen lung, iar pentru a face acest lucru se folosește de un generator aleatoriu de numere.

Coeficientul de returnare al câștigurilor sau payout-ul unui aparat trebuie să respecte legislația aflată în vigoare și să se încadreze într-un anumit prag. În cazul cazinourilor online, legea este mult mai strictă, însă în cazul sălilor de jocuri, știm bine că acestea nu sunt atât de bine verificate pe cât ne-ar plăcea nouă să fie.

Cazinourile online ce se bucură de o reputație globală oferă prin lege payout de minimum 95%. În cazul cazinourilor offline, legea impune o cotă de returnare a câștigurilor de cel puțin 85%, însă cel mai probabil operatorii de la noi din țară nu oferă, în realitate, mai mult de 40-60%.

Luând un exemplu concret, un payout de 95% înseamnă că fiecare 95 din 100 RON jucați se întorc înapoi în buzunarele jucătorilor. Când, cum și unde, nu putem știi niciodată cu exactitate. Adevărul este că aceste jocuri generează rezultate complet aleatorii și nu țin cont de nici un factor care ar putea fi anticipat de jucătorii sau angajații unui cazinou – tocmai pentru a evita cu orice preț ca cineva să poată păcăli sistemul. Țin să-ți reamintesc faptul că industria jocurilor de noroc și a cazinourilor investește sute de milioane de Euro anual pentru a-și spori securitatea și pentru a combate fraudele de orice fel.

Casino Security

Ce rămâne de făcut dacă totul depinde numai și numai de noroc? Alegi cota cea mai mare, adică alegi să joci păcănele la cazinourile online care oferă cele mai mari șanse de câștig. În plus, te asiguri să profiți de fiecare ofertă pe care o poți revendica. Așadar, cea mai bună strategie nu este numai să joci online, ci să joci la toți operatorii de încredere care îți vor oferi diverse avantaje, care te vor scuti de cheltuieli suplimentare.

Jucând păcănele la cazinouri online vei avea posibilitatea să te bucuri și programele de fidelitate, care îți poate aduce o parte din bani înapoi – în sistem de tip CashBack – sau diverse alte beneficii. Un alt lucru pe care îl poți face pentru a-ți mări șansele de câștig este să eviți jocurile de păcănele cu jackpot-uri. Motivul din spatele acestui îndemn este unul cât se poate de simplu. Să spunem că este vorba despre un joc cu jackpot al cărui payout este de 95%. Gândește-te că dacă 35% din încasări se opresc în pot, numai 60% din veniturile de moment se întorc înapoi la jucători, urmând ca restul sumei să fie înmânat după o anumită perioadă de timp, fericitului câștigător al jackpot-ului.

Tags
Nu există încă nicio etichetă.
bottom of page